Waarom duur doen als je rebel kunt zijn?

We produceren zoveel mogelijk lokaal. Dat scheelt heel wat kilometers en euro’s. Geen tussenschakels. We zorgen ervoor dat onze producten op de snelste manier bij je thuis worden bezorgd. We hebben een kleine collectie. En dus geen grote magazijnen met voorraad.We doen niet aan Influencer marketing. Want als wij iemand moeten betalen (of voorzien van gratis producten) hoe oprecht is die aandacht dan? En uiteindelijk de producten worden voor onze klanten duurder. Gratis bestaat niet!We vertellen graag goede verhalen

We vinden het belangrijk om producten te verkopen die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat je al hebt. De verbindende factor is dat elk product met zorg geselecteerd is, en past bij de huidige trends op woon-, kook- en lifestyle gebied.

De Rebellenclub werkt samen met duurzame bedrijven en ontwerpers, veel van de producten worden met de handgemaakt, ambachtelijk bereid, ontwikkeld met gerecyclede  materialen of op een sociale werkplaats geproduceerd.

Rebellenclub basics

Met ons huismerk richten we ons op urban lifestyle. Met een knipoog naar het verleden brengt de Rebellenclub producten die helemaal van nu zijn voor vrouwen en mannen. De collectie van de Rebellenclub bestaat uit een brede range producten. Van kaarten & posters, fashion tot aan woonaccessoires en meubels.

Altijd ruimte voor jong talent!

De Rebellenclub is een platform voor jonge ontwerpers en biedt hen de kans hun idee in de markt te zetten. Het uitgangspunt is om items te selecteren die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat al bestaat. De verbindende factor is dat elk product met zorg geselecteerd is, en past bij de huidige trends op het gebied van interieur en lifestyle.

Onze filosofie is om vooral met getalenteerde Nederlandse ontwerpers en illustratoren te werken. Met onze Rebellenclub huismerk geven we ze een platform om een breder publiek te bereiken. Hiermee kunnen we onze klanten verrassen met originele producten. Maar we vinden het vooral leuk om met ze samen met te werken. 

Wil je met ons samenwerken? Stuur dan even een mailtje naar Anne via  anne@rebellenclub.com.